3 prekvapenia striebornej ryby
02.11.2012 20:57
|
||||||
|
||||||
Ako na to:
Čerstvú rybu prekrojíme po dĺžke (stačí len 2-3cm), posolíme a okoreníme, naplníme bazalkou, petržlenovou vňaťou, špenátovými listami, zelerovou vňaťou, na kolieska pokrájaným cesnakom a dvoma tenkými plátkami masla. Zvonku tiež osolíme. Môžeme previazať niťou. V šupke predvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska. Plátky potom kladieme na jednu polovicu alobalu. Osolíme ich. Na zemiaky položíme rybu a koliesko citrónu. Druhú polovicu alobalu prehneme urobíme balíček, ktorý dobre na spojoch prehneme, aby z neho neunikala para. Takto pripravené vložíme na pekáč a do rúry na cca 15 minút. |
||||||
|